Články

Úklidové služby

Výhody úklidu od profesionálů

18.01.2016

Mnoho majitelů firem musí neustále řešit otázku úklidu. Čisté pracovní prostředí je jednou ze základních vizitek společnosti. Přispívá také ke spokojenosti zaměstnanců, a podporuje tak jejich produktivitu. Touto oblastí se tedy ve finále musí zabývat jakákoliv firma.

více »

Proč profesionální úklidovou agenturu

Nepřemýšleli jste někdy o tom, že si najmete na úklidové práce profesionály? Každý majitel firmy, nebo správce budovy již určitě řešil personální a nemocenské záležitosti nebo materiálové vybavení úklidových pracovníků. Každý podnikatel, ale i pracovně vytížená žena si určitě někdy povzdechli ... jo, jo, kdyby to tady tak někdo uklidil...

více »

Humor a čistota

více »

Reportáž z mých závodů

27.10.2011

Mnoho lidí se mě ptá, jak to vlastně na těch vašich závodech chodí, co tam děláte a jak to tam vypadá a že na těch fotkách to vypadá celkem zajímavě, tak jsem se rozhodl přiblížit vám můj týden, resp. týden mezi dvěma závodními víkendy.

více »

Jak jsem vyděsil dvě paní

26.10.2011

Jestli si někdo myslí, že vozíčkáři jsou mrzouti poznamenaní tím svým neštěstíčkem tak se mýlí.Já zažívám občas takové výtlemy, to cituji mojí dceru, to že se občas někde z toho vozíku vyklopím,to už ani neřeším, prostě jako zdravý člověk zakopne tak i vozíčkář občas udělá kotrmelec, ale zpátky k tomu co se mi stalo při tréninku.

více »

Domov fauny v Hrachově

31.10.2011

Domov fauny byl původně založen jako psí útulek v bývalém zemědělském areálu v Hrachově u Sedlčan, později se rozrostl v malou Zoo tím, že se spojil s Ochranou fauny ve Voticích.

více »

Hřebčín na Chvojně

26.10.2011

Hřebčín na Chvojně, teda jestli se to tak dá nazvat, protože podle všeho koně právě v tomto hřebčíně vůbec nevypadají dobře, dokonce na to upozornila i veterinární správa, že je tam podezření na týrání,

více »

Bezpečnostní služby

Dálková ostraha

13.01.2016

Dálková ostraha přináší mnoho výhod. Můžete s její pomocí zajistit bezpečnost v celé řadě budov či prostor. V kombinaci s fyzickou ostrahou pak ideálně zajistí areály, které jsou vystavené vyšším bezpečnostním rizikům.

více »

Elektronické zabezpečovací systémy

18.01.2012

Tento článek by měl posloužit všem majitelům domů a budov, správcům budov či majitelům firemních objektů, kteří mají v úmyslu zabezpečit svůj majetek elektronickými zabezpečovacími systémy a rozhodují se jaký typ ochrany majetku zvolit.

více »

Pult centrální ochrany

Tato doba přináší lidem mnoho starostí nejenom pracovních, podnikatelských, ale v mnoha případech i existenčních. Proto je v dnešní době stále aktuálnější téma - ochrana majetku! Většina lidí v podnikatelské, ale i v soukromé sféře je nucena chránit svůj majetek, na který si tvrdě vydělali před působením nežádoucích živlů. Tím jsou postaveni před otázku ... jakým způsobem zabezpečit náš majetek s ohledem na skutečnost, že nejsem sám schopen vykonávat jeho ochranu.

více »

Využití služeb bezpečnostních agentur

04.10.2011

Ochrana osob a majetku se během posledních let stala nezbytnou podmínkou k zajištění bezproblémového podnikání a chodu firem.

více »

Pořadatelské služby

Karlovy Vary v záři festivalových reflektorů

05.09.2011

I letošní rok na začátku prázdnin měli lidé žijící v Karlových Varech možnost na pár dní sledovat, jak se jejich město proměnilo v centrum filmového a společenského dění.

více »

Nezůstávejte na realizaci společenských akcí sami

11.10.2011

Plánování a realizace společenské nebo sportovní akce klade vysoké nároky na časové a finanční možnosti organizátorů.

více »

Ostatní

Náhradní plnění 2022

30.11.-0001

více »

Náhradní plnění 2021

30.11.-0001

více »

Náhradní plnění 2019

30.11.-0001

více »

Zaměstnávání invalidních důchodců

02.01.2016

Zaměstnávání invalidních důchodců a náhradní plnění je stále aktuální téma zejména pro firmy, které zaměstnávají více než 25 zaměstnanců. Takovéto firmy musí plnit zákonnou povinnost a zaměstnávat občany se ZPS nebo ZTP, tedy změněnou pracovní schopností či zdravotně a tělesně postižené.

více »

Energy management

17.01.2012

V tomto článku Vám představíme služby Energy managementu, zjednodušeně řečeno energetického managementu. Můžeme je definovat jako poskytování služeb pro optimalizaci nerentabilních energetických činností budov a firem se záměrem zvýšení jejich efektivnosti a snižování klientových nákladů na energie.

více »

Property management

17.01.2012

Property managenet je dalším z mnoha moderních výrazů, ale pro mnohé lidi také novým a neznámým pojmem. Vše co se skrývá pod názvem Property managenet se Vám pokusíme objasnit v tomto článku.

více »

Náhradní plnění 2012

13.12.2017

Dne 1.1.2012 vstoupila v platnost novela zákona 361/2011 Sb. o zaměstnanosti. Tato novela obsahuje mnoho výrazných změn, které ovlivní ihned po tomto datu fungování prodeje zboží a služeb, které jsou nazývány náhradním plněním.

více »

Facility Management

28.11.2017

V dnešní době jsme obklopeni množstvím cizích výrazů a názvů. V tomto článku Vás seznámíme s výrazem Facility management a vším co je pod tímto slovním spojením zahrnuto.

více »

Dobrá bezpečnostní agentura
Schopná bezpečnostní agentura se hledá těžko. Dbáme na to, aby náš seznam obsahoval jen kvalitní a prověřené bezpečnostní agentury, které nabízí profesionální bezpečnostní služby.

Bezpečnostní agentury v ČR
Bezpečnostní agentury poskytují svým klientům důležité služby jako ochrana osob a majetku a ostraha objektů. Bezpečnostní agentury působí nejen v místech jako Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Liberec, Olomouc, ale po celém území ČR. Bezpečnostní agentury svým klientům nabízí maximální kvalitu poskytovaných bezpečnostních služeb, proto také na volná pracovní místa upřednostňují prověřené zaměstnance s dlouholetou praxí v oboru bezpečnostní služby.

Publikované články

Náhradní plnění 2012

13.12.2017

Dne 1.1.2012 vstoupila v platnost novela zákona 361/2011 Sb. o zaměstnanosti. Tato novela obsahuje mnoho výrazných změn, které ovlivní ihned po tomto datu fungování prodeje zboží a služeb, které jsou nazývány náhradním plněním.

více »

Facility Management

28.11.2017

V dnešní době jsme obklopeni množstvím cizích výrazů a názvů. V tomto článku Vás seznámíme s výrazem Facility management a vším co je pod tímto slovním spojením zahrnuto.

více »

Náhradní plnění 2017

13.01.2017

S novým rokem Vám přinášíme informace o náhradním plnění. Stále totiž platí povinnost pro zaměstnavatele s více jak 25 zaměstnanci zaměstnávat osoby se zdravotním postižením. Podívejte se, jak tuto povinnost splnit v roce 2017.

více »

archiv »